10.10.2012

Laşte cu varză nouă/ Cabbage with homemade noodles



       Laşte cu varză nouă

   Pentru LAŞTE , avem nevoie de o pungă mare de tăiţei de casă, o varză mare, condimente: piper, sare, cimbru, boia de ardei dulce, ulei.

- La început se spală varza bine şi se taie fideluţă mai lată.  
- Se fierb separat tăieţeii de casă.
- Se ia o cratiţă de cca 7 l si se pun 8-9 linguri mari de  ulei.
- După aceea se adaugă în cratiţă un rând de varză tăiată fideluţă, deasupra se adaugă un rând de tăiţei şi aşa mai departe până se termină şi varza şi tăieţeii.
- Ultimul rând este de varză. Condimentele se pun la urmă.
- Se bagă la cuptor la foc mic.


                                        POFTĂ BUNĂ!!!!!!

Sivia Seghianu - Referent

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu